Am castigat la LOTO

Tin sa va anunt fara a fi modest sau a ma feri, caci nu imi e frica de nimeni, ca am castigat la loto 6/49.
 Poate ca sunteti invidiosi pe castigul meu, dar nu trebuie sa fiti, dada veti juca veti castiga si voi, poate.
 Ideea este ca norocul vine cand nu te astepti, eu nu prea joc la loto dar acum, am facut-o. De fapt am avut o presimtire, si eu cand am astfel de presimtiri stiu ca asa va fi.
 Deci, sa va povestesc. Dormeam eu asa bine in seara de sambata spre duminica incat nu m-as mai fi trezit. Am facut-o totusi caci imi era sete. Am baut un pahar de apa plata si am aprins o tigara, era inca intuneric afara. Am decis apoi sa ma bag iarasi in pat, si atunci s-a intamplat. O lumina albicioasa ma acoperit si am vazut in fata ochilor niste numere.
 Cand am dat sa ma trezesc, bezmetic fiind eu inca, aveam totusi numerele in minte. Nu stiam insa ce e cu ele. M-am framantat, mi-am chinuit creierul sa gandeasca: greu de realizat asa ceva, era totusi weekend. Apoi, revelatia, am realizat ca numerele nu pot fi altele decat cele de la loto.
 Astfel am tras repede pe mine ceva toale si am dat fuga la loto. Am jucat 3 variante si una a fost castigatoare. Am castigat cu 3 numere, undeva la 7 lei. Este adevarat ca eu am jucat 17 lei dar ce conteaza, ideea e ca am castigat.
 Puteti face si voi asta, e simplu.

Comentarii

Anonim a spus…
EU DACA VOI CASTIGA LA LOTO VOI INVESTI TOTI BANII IN SCHIMBAREA SISTEMULUI CORUPT DIN ROMANIA CU RISCUL DE A EXTERMINA 1 MILION DE ROMANI TRADATORI.
DAR DIVINITATEA NU APROBA ASA CEVA .CU STIMA GEO

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Gumă coaie de cămilă pentru copii

Ce înseamnă spăunat?