Anul iepurelui metalizat

2011 este un an ca oricare altul, cu anumite componente ce il fac diferit. Una dintre ele este zodia, caci anul acesta suntem in conform zodiacului chinezesc in anul iepurelui.
 Stim cu totii ca iepurii fug de mananca pamantul, si s-ar putea ca acest an sa fuga si el la fel de repede. Totusi, nu intotdeauna viteza este constanta, caci relativitatea isi mai baga si ea nasul unde  nu ii fierbe oala.
 Timpul trece repede daca totul e frumos si bine, dar daca te doare o masea trece extrem de greu. Deci iata cum perceptia noastra aspra trecerii timpului este relativa.

 Iepurii sunt animale pasnice, ierbivore, care nu fac rau altor animale, doar recoltelor cateodata. Bine ar fi ca in 2011, oamenii sa nu mai faca rau altor oameni sau animale, ci doar recoltelor mancand din ce in ce mai multe legume si fructe.
Iepurele metalizat chinezesc este o ramura zodiacala imbinata cu tehnica de varf care isi gaseste implinirea prin faptul ca foarte multi oameni consuma in exces previziuni zodiacale. Si, cum tot ce e mult strica, iepurele metalizat se va strica si el cu tot cu previziuni, caci vorba aia: "gaina batrana de la cap se-mpute.".

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Gumă coaie de cămilă pentru copii

Ce înseamnă spăunat?