frumusetea unui pamflet nemascat La limita posibiluluiimposibil

Parodie: Cel mai bun ceas de mana
Atentie! Cine nu stie de gluma este invitat sa paraseasca acest site!

Cauta

marți, 1 februarie 2011

Cel mai bun ceas de mana

Daca doriti sau v-a batut vreodata idea sa va cumparati un ceas de mana acum aveti ocazia.

 Cea mai puternica firma de profil, cea mai tare din parcare, cea mai cunoscuta si cea mai serioasa firma de ceasuri de mana din lume: GigiWatch S.R.L. va ofera un gadghet de ultima generatie la un pret de chilipir.

 Ceasul de mana produs de GigiWatch S.R.L.  este cel mai bun din clasa sa, si fara sa il laud cel mai bun din toata lumea, dintre toate ceasurile inventate pana acum si ce se vor mai inventa in tot timpul, timp cronometrat cu ceasul de la GigiWatch S.R.L.

Daca vreti sa fiti trendy, al mai din cei mai, daca vreti sa va etalati arfele si nu stiti cum acest ceas de mana, se poate pune si la picior, este  solutia ideala. Daca il vreti dar nu aveti bani, firma producatoare il vinde si in rate. Puteti lasa amanet casa, masina, un rinichi......
 Sunati acum la numarul de telefon afisat pe ecran: ##^^$$&&^$$%^&%$$%^&.

Un comentariu :

Costin Comba spunea...

Bună ziua, numele meu este Costin Comba și administrez un blog de fotografie www.costin-comba.blogspot.com . Aș vrea să vă rog dacă doriti să facem un schimb de link-uri cu www.costin-comba.blogspot.com Dacă doriți să mă băgați în seamă bine, dacă nu, mă înclin cu respect și vă mulțumesc, atașând scuzele de rigoare pentru deranjul creat. Daca doriti sa imi lasati un mesaj de confirmare sau infirmare, o puteti face pe blogul meu la rubrica "Link exchange"
Daca dori sa vizitati si blogul sotiei mele, daca va place, sa faceti si cu ea schimb de link-uri : www.irinacomba.blogspot.com