frumusetea unui pamflet nemascat La limita posibiluluiimposibil

Parodie: octombrie 2011
Atentie! Cine nu stie de gluma este invitat sa paraseasca acest site!

Cauta

joi, 27 octombrie 2011

Rapid si Dinamo in Cupa

Dinamo a invins pe Gaz Severin cu 5-0. Rapid a invins pe Otopeni tot cu 5-0.
Cum oare sa bata ele amandoua la acelasi scor? Ce intelegere sa fie intre cele doua mari rivale? Si cel mai important: ce treaba are gazul cu aeroportul? Probabil ca astia au nevoie de gaz la avionae, caci cum oare sa zboare si ciocul lor?

joi, 6 octombrie 2011

Vrem si noi o viata normala

Vrem si noi romanii, ca tot omul, un trai mai civilizat, o leafa mai cat de cat, o educatie mai adevarata, mai putina coruptie, si o sansa reala la viitor, plus ca am mai dori si ceva calitate in sistemul sanitar.
Cerem prea mult? Poate ca da. Caci nu sunt bani. Nu sunt bani pentru scoli si profesori, nu sunt bani pentru spitale si medici, nu sunt bani pentru politisti, nu sunt bani. Ar fi ei ceva banuti, dar este musai necesar sa se schimbe bordurile, sa se asfalteze strazi inexistente, sa se construiasca catedrale si stadioane, sa se vopseasca gardurile deja cazute ale unor institutii disparute de ani buni, si inca multe altele.

sâmbătă, 1 octombrie 2011

Basescu, Becali si Dan Diaconescu

Singura speranta a Romaniei pentru o viata mai buna: Alianta Base, Becali si Dan OTV.
Si vom merge noi la vot, si vom vota cu capul, nu stiu care cap, nu pot sa spun pe blog asa ceva. Si vom avea un nou regim, unul de vis, caci deh! si cosmarul tot vis este. Si va fi bine, tare bine, pana si americanii ne vor invidia, italienii vor cere azil politic in Romania, la fel si spaniolii, englezii, nemtii, finlandezii, ...era sa uit, chiar si cei din indepartata Australie cand vor auzi de paradisul din estul Europei vor da bir cu fugitii aici.
Da! Va fi bine, mult mai bine decat acum 500 de ani, mult mai bine decat in Japonia din ziua cand la Fukushima a venit al mai mare tsunami, mai bine ca la Auschwitz, mai bine ca oriunde...