Black Friday made in RO

Ho! Ho! Ho! dragii mosului. Iaca, cica era odata o vineri neagra ca pisica aia neagra.
Si ma dusei si io ca omul la, unde in alta parte decat la al mai mare retailer: Altex. Si ce vazui aciulea, mai, mai, mai ..... si vai de mini si de mini!!! Multa lume - puhoiu de lume, adunata din tate partile tarii - sa cumpere ceva ieftin.
Dezamagire! De Black Friday nu se da moka. Si cum ma plimbam io prin ast butic, iaka ce vad ochii mei:
un laptop mititel, mititel (vro 10 inchi). Super la reducere. Cica el costa in jur de 1700 si avea reducere de 450, pretul final fiind de 1550 Lei. Mai sa fie! Unde Doamne iarta-ma! facura astia clasa a patra? La gradinita? In vecii vecilor 1700-450 nu va da ca egal 1550. - Da, Deh! Tine la prostime, si tara asta ii plina de prostovani - pe bune: daca avem ceva din belsug, mai mult decat orice alta natiune a lumii, atunci prostia este COMOARA NATIONALA.
Si mersei eu la un alt magazin, parca Domo, sau Flanco - nu mai tiu io bine minte. Si acolo, tot asa, reduceri una peste alta. Dar totusi, pe bune! Vazui un laptop cam pe gustul meu, care cu o luna in urma era in reclama la Carefour ori  Cora (memorie ma poate insela) la un pret cat pretul cu reducere de acum din Black Friday.
Pai, mai bine nu cumpar io intr-o White Thursdays???
img via cnn.com

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Ce înseamnă spăunat?

Gumă coaie de cămilă pentru copii