Conspiratia mondiala a loteriilor internationale

Loto Polonia
Loterii internationale cunoscuite in Romania: Loto Polonia, Loto Grecia, Loto Spania, etc.
Profituri enorme aduse de aceste loterii caselor de pariuri precum: Stanleybet, Casa Pariurilor, Public Bet, Super Bet, Bet Cafe Arena, etc.
Conspiratia mondiala

Ochiul din cer, cel ce vegheaza pentru binele corporatiilor, vede tot, si modifica orice in scopul de a dirija si mentine o anumita stabilitate. Nimeni nu ii poate invinge, nici macar sistemele matematice.
Eu sunt o victima, precum multi altii. Joc zi de zi, aceleasi numere. Si dupa luni si luni de incercari, intr-un final abandonez. Ma jur ca nu mai joc, si ca prin farmec, in seara zilei imediat urmatoare numerele pe care le tot jucam ies intr-un final. Si zic in sinea mea: "daca mai jucam un pic, o zi, doua - ma imbogateam!" - Gresit!
Ochiul Magic a permis unor numere ce par random sa iasa abia dupa ce un jucator intrait a abandonat a le mai juca. - O lectie de viata!
citeste si: Conspiratia mondiala a Caselor de Pariuri - International Loto

Comentarii

extrasansa.ro a spus…
E adevarat tot ce zici,asta se intampla si la pariuri sportive,iti alegi o echipa favorita, joci pe victoria ei meci de meci, iar cind te opresti bate in deplasare pe cota buna. Din toate loteriile eu as alege Grecia Kino,sunt extrageri din 15 in 15 minute si poti juca numere care nu au iesit de cateva ture,asfel iti maresti sansele de castig.
Boros Daniel a spus…
Unii castiga bine din loterii - organizatorii :)

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Ce înseamnă spăunat?

Gumă coaie de cămilă pentru copii