Divortul lui Mos Craciun

Dupa mai bine de 450 de ani si un mariaj de vis, cu o saptamana inainte de Sarbatoarea de Craciun Mosul a inaintat actele de divort. Motivul, vechi de cand lumea si pamantul: ia cazut cu trenc un pustoaica tanara si sexy.
Probabil ca nu s-ar fi intamplat nimic daca paparazi nu il filmau cand se destrabala cu tanara rusoaica in insulele Fiji, iar daca presa internationala nu prelua stirea Craciuneasa nu ar fi aflat niciodata.

Pornind de la stirea aceasta cei de la CNN in colaborare cu Departamentul de Investigatii al BBC au mers mai departe pe fir si au descoperit faptul ca de-a lungul timpului Mos Craciun si-a inselat sotia aproape anual, traind o viata dubla in ultimii 250 de ani.
Intervievat de cei de la FOX News Mosul s-a declarat usurat dupa toate acestea, simtind ca este in sfarsit liber sa o ceara in casatorie pe focoasa rusoaica Natalia si a promis ca peste 3 luni, in jurul Pastelui va avea loc nunta, o nunta ca in poveste.
Cum nunta se pare ca va avea loc la restaurantul hotelului Rin Grand Hotel din Bucuresti Romania, rezervarile au fost blocate din cauza numurului enorm de mare de cereri. Vedete din intreaga lume vor fi prezente la ceremonie, Romania urmand a fi asaltata la greu.
Se pare ca pana la urma divortul Mosului la aduce cateva sute de milioane de Euro in Romania. ""Vom avea un an bogat"" (2014).

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Ce înseamnă spăunat?

Gumă coaie de cămilă pentru copii