Kim Jong-un - premiul Nobel

Liderul Suprem, Incontestabil, Imbatabil, Incomensurabil, Erou al neamului si blablabla... tot felul de astfel de epitete fara rost, va fi declarat apt pentru Premiul Nobel pentru Prostie Absoluta in 2014, si de ce nu pentru intreg deceniul viitor.
Geniu al socialismului dictatorial, el, si mai cu seama fostul lider al N.Corea, unchiul sau si urmasul sau, si in fine .... genii ale distrugeri a milioane de vieti omenesti si de dezumanizare constanta a omului. Premiul va fi inmanat de insusi Diavolul in persoana. Probabil pentru ca se aseamana.

Pentru toti neadaptatii si handicapatii sociali, N. Corea traieste o drama de zeci de ani, poporul Nord Corean fiind intr-un stadiu deplorabil din toate punctele de vedere. De aceea, toti handicapatii care inca il plang pe Ceausescu ii invitam frumos sa se mute in Corea de Nord si sa vada ei acolo ce bine si frumos este.
Si tot pentru cretinii care habar nu au pe ce lume traiesc, tin sa precizez faptul ca marele fauritor al civilizatiei comuniste romane, Nicolae Ceausescu, era un adept al regimului Nord Corean, visul de aur al lui Ceausescu fiind ca Romania sa calce pe urmele acestei tari. - Raiul pe pamant - daca reuseasca tampitul sa duca planul la capat.  --- Norocul Romaniei a fost ca eram situati in Europa exact in calea maritima si aeriana, astfel ca puterile occidentale nu au permis continuarea dictaturii.

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Ce înseamnă spăunat?

Gumă coaie de cămilă pentru copii