frumusetea unui pamflet nemascat La limita posibiluluiimposibil

Parodie: iunie 2014
Atentie! Cine nu stie de gluma este invitat sa paraseasca acest site!

Cauta

duminică, 29 iunie 2014

Mancare ieftina si hranitoare

Intrebare: Care este cea mai ieftina mancare si care sa si tina de foame?
Raspuns: Painea.
               Painea este un aliment complex ce ne ofera satietate, vitamine, fibre, proteina, etc. - un om poate trai si doar cu paine luni de zile..
Si apa desigur.
Insa acest secret trebuie bine pastrat pentru ca nu cumva autoritatile sa realizeze ce se intampla si sa mareasca pretul la TVA pentru paine.

Un best seller de succes despre absolut nimic

Am decis sa ies din randul anonimatului si al saraciei lucii prin inceperea unui cariere stralucite de scriitor.
Cum am observat si eu si poate ca si altii, nu adevaratele valori apar prin librarii in dreptul scriitorilor de succes, ci cei care intr-un fel sau altul au fost bine propulsati acolo, ca si in fotbal, caci degeaba esti mai bun decat Maradona daca nu te vede nimeni.

miercuri, 18 iunie 2014

Tipuri de sonerii pentru poarta

Din ciclul "Mare este Gradina Domnului", in cartierul bucurestean Aparatorii Patriei din sectorul 4, pe o strada (nu voi da numele), la o curte, in loc de sonerie la poarta, pe grad in dreptul unde de regula salasuieste o sonerie sta scris cu litere de tipar:
Nu sunati! Ies eu din cand in cand la poarta!
Mare ti-e Gradina Doamne!!!!

Finisaje de lux la preturi de nimic

Firma de specialitate cu mesteri extrem de priceputi, cum nu mai sunt altii, alesi pe spranceana (nepotism) ofera servicii premium la preturi de caterinca.

luni, 9 iunie 2014

Gazduire site 2014

Gazduire WEB in 2014

Atentiune! Acest articol este cat se poate de serios!!!
Ne aflam in anul 2014, o perioada in care internetul si site-urile ar trebui sa fie accesibile tuturor. Doar ca morala realitatii este: povestea este doar poveste.
Cumpar si eu ca tot omul un domeniu si o gazduire de 1,5 Euro/luna, nu dau numele companiei de unde am cumparat pentru ca nu se crede ca fac reclama, spun doar ca este o companie cunoscuta din Romania cu servere proprii in Romania.