Metoda de turnat sapa
Mai jos prezentam cu se toarna sapa intr-un mod inedit.
Se da nivelul cu laser. Apoi doi meseriasi vor incepe sa faca sapa din ciment si nisip. Alti doi meseriasi vor inspecta modul cu primii meseriasi fac sapa, astfel incat sa nu oboseasca prea tare. Astfel:
Nisipul se pune jos si peste el ciment. Se incepe amestecarea, prima etapa. Dupa ce s-a realizat prima mestecare se ia o mica pauza de tigare si bere (2 Litri de bere este suficient). Dupa aceasta de pauza de vreo juma' de ora se trece la amestecare sapei, partea a doua.
Cand se termina si aceasta parte se mai ia o pauza tot cu tigari si 2 L de bere. Se trece apoi la a treia si cea mai importanta parte: se incepe a se uda sapa si a se mesteca, si apoi o alta pauza.
Cum meseriasii ce au preparat sapa sunt deja manga de beti si abia se mai tin pe picioare, ceilalti doi meseriasi care ii supravegheau considera ca este suficienta munca pentru o zi si se lasa sapa pentru ziua urmatoare. Se pleaca la carciuma unde cei care deja au baut vor continua si cei care nu au baut pentru ca erau supervizori vor trebui sa recupereze.
A doua zi meseriasii se intorc la munca si supervizorii considera ca sapa de ieri s-a intarit si nu mai poate fi folosita. De aceea ei considera ca le mai trebuie inca doi muncitori meseriasi pentru a face fata situatiei. Astfel, cei doi muncitori care ieri au facut sapa vor face intocmai ca si in ziua precedenta si apoi vor pleca la carciuma, iar sapa va fi preluata de alti doi meseriasi pentru a fi turnata. Si se toarna astfel:
Cei doi muncitori aduc sapa in camera unde trebuie sa se toarne si dupa ce o aduc iau si ei o pauza de tigara si bere. Si in cateva zile sapa va fi turnata urmand reteta din ziua precedenta.
Pentru sapa serioasa intrati aici: Cum se toarna sapa manuala?
Se da nivelul cu laser. Apoi doi meseriasi vor incepe sa faca sapa din ciment si nisip. Alti doi meseriasi vor inspecta modul cu primii meseriasi fac sapa, astfel incat sa nu oboseasca prea tare. Astfel:
Nisipul se pune jos si peste el ciment. Se incepe amestecarea, prima etapa. Dupa ce s-a realizat prima mestecare se ia o mica pauza de tigare si bere (2 Litri de bere este suficient). Dupa aceasta de pauza de vreo juma' de ora se trece la amestecare sapei, partea a doua.
Cand se termina si aceasta parte se mai ia o pauza tot cu tigari si 2 L de bere. Se trece apoi la a treia si cea mai importanta parte: se incepe a se uda sapa si a se mesteca, si apoi o alta pauza.
Cum meseriasii ce au preparat sapa sunt deja manga de beti si abia se mai tin pe picioare, ceilalti doi meseriasi care ii supravegheau considera ca este suficienta munca pentru o zi si se lasa sapa pentru ziua urmatoare. Se pleaca la carciuma unde cei care deja au baut vor continua si cei care nu au baut pentru ca erau supervizori vor trebui sa recupereze.
A doua zi meseriasii se intorc la munca si supervizorii considera ca sapa de ieri s-a intarit si nu mai poate fi folosita. De aceea ei considera ca le mai trebuie inca doi muncitori meseriasi pentru a face fata situatiei. Astfel, cei doi muncitori care ieri au facut sapa vor face intocmai ca si in ziua precedenta si apoi vor pleca la carciuma, iar sapa va fi preluata de alti doi meseriasi pentru a fi turnata. Si se toarna astfel:
Cei doi muncitori aduc sapa in camera unde trebuie sa se toarne si dupa ce o aduc iau si ei o pauza de tigara si bere. Si in cateva zile sapa va fi turnata urmand reteta din ziua precedenta.
Pentru sapa serioasa intrati aici: Cum se toarna sapa manuala?
Comentarii