Teoria științifică a Gravitației

Motor: Adevărul se rostește in glumă.
Gravitația este și va rămâne o Taină. Și o teorie.
Ce este gravitația? - Hm! Nimeni nu știe. Este un mister misterios.
Gravitația a fost inventată de Newton când "chipurile" i-a căzut un măr in cap. Arunci ceva în sus și după un timp acel ceva cade jos. Și asta ar fi Gravitația.... Ce glumă proastă!!!

Mulți savanți, după Newton au venit cu alte teorii, însă după ani și ani s-a născut "geniul" de Einstein. Și acest "savant" a venit cu o explicatie genială a ceea ce este Gravitația. Și anume o curbare a spațiului și timpului datorită masei unui corp (ceresc).
Einstein a venit cu această idee după ce a observat că pe salteaua patului dacă 🐔 o bilă grea, salteaua se va curba. (în bidimensional nu în tridimensional)
Genial. Ha, Ha, Ha!!!!! Puteți râde. Da. Chiar e de râs, dar și de plâns. Căci o astfel de tâmpenie stă la baza fizicii in ce privește Gravitația.
Vă invit să citiți, vizionați documentare, să studiați fenomenul. Nimeni nu are nici cea mai vagă idee referitoare la ce este gravitația. Și cu toate astea suntem învățați încă din primele clase de școală că această forță există, deși nu avem nici o dovadă.
Și că o umilă concluzie, merită întrebarea: Este științifică Teoria Gravitației?

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Gumă coaie de cămilă pentru copii

Ce înseamnă spăunat?