Două măicuțe au furat jumătate de milion de dolari pentru păcănele

Două măicuțe din California au furat jumătate de milion de dolari pentru a ajuca  la păcănele. Sursa: RomaniaLibera.ro
 

Stirea anului 2018


Să analizăm acest caz pas cu pas!
În California (tărâmul făgăduinței pentru mulți) banii și prosperitatea au atras și păcatele, precum orașele din Biblie Sodoma și Gomora.
Niște măicuțe catolice, scârbite de faptul că banii (ochiul dracului) distrug sufletele tinerei generații, au decis să oprească cumva acest flagel. Și în acest scop au decis să distrugă oarecum chiar mijlocul ce produce dezastrul sufletesc. Așa că lună de lună au luat din bugetul școlii o parte din bani.
După un timp și-au dat seama că banii ăștia sunt necuratul. Și așa au decis să scape de ei.

Inițial au vrut să de-a foc banilor, dar acest lucru este ilegal. Așa că după ce au examinat și alte posibilități au decis să meargă la Las Vegas - patria nelegiuirii.
Ajunse aici pe teritoriul diavolului au cedat unei mici ispite. Adică au vrut să vadă cu ochii lor ce îi îndeamnă pe unii oameni să meargă la cazinouri.
Numai că odată intrate în horă.... Și dintre toate jocurile (ispitele) din cazinou ele s-au oprit la un aparat de păcănele.
" Doamne iartă-ne și păzește!" tot ziceau ele și jucau la aparat. Și aparatul asta, ispita demonică, era un joc pe 666 linii. Și avea popi și demoni amestecați cu litere și cifre. Popii nu aveau valoare, dar demonii da.
Și cum jucau ele așa au început să dea în dublaje. Și la fiecare dublaj se ruga la un sfânt (care îi trecea prin cap), și dacă sfântul ăla în calendar era cu cruce neagra, ele dădeau în negru, dacă era cu roșu dădea în roșu.
Și la un moment dat s-au terminat sfinții, dar și banii erau pe final. Și cum demonii erau cele mai bune "cărți" au început să se roage la Doamne Doamne să le dea și lor o linie de draci. ...
Și uite așa câțiva ani buni s-au scurs și paguba s-a făcut mare. Au fost prinse, ele și-au cerut iertare, au fost iertate, că vorba deh! sunt niște amărâte de hârtii și banii ăștia.
Măicuțele au promis că se vor lepăda de ispitele astea și nu vor mai atinge niciodată un aparat slot. Poate și pentru faptul că își deschiseseră cont online.

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Gumă coaie de cămilă pentru copii

Ce înseamnă spăunat?