Muzica ne face mai buni

Muzica reprezinta mangaierea sufletului, pardon! auzului). Bine inteles ca nu orice fel de muzica. - am o veste rea pentru iubitorii de manele - manelele nu sunt muzica (normala).
Ne place sa fim inconurati de frumos. Asa si trebuie. Desigur ca frumosul este relativ si educabil. O muzica placuta si frumoasa poate dezmorti un suflet deprimat.


Face si desface. Muzica, desigur. Muzica in sine nu este altceva decat niste unde sonore, daca stam sa o privim sec, la rece. In realitate, muzica este prezenta in intreg Universul, doar ca urechile nostre nu sunt obisnuite cu muzica Universala - si nu vorbesc aici despre aberatiile ciudatilor care "vorbesc cu energiile nevazute din univers" - aberatii.
Mai buni vom fi daca vom dori asta. Desigur ca inconjurati de muzica si imagini placute, la care putem adauga si persoane placute, putem deveni mai buni. Um om, cat de turbat ar fi, daca il plasam in compania unor oameni ce prin insusi prezenta lor stranesc respect, vor deveni si ei mai respectosi. Dar daca introducem un om linistit in milocul unor salbatici, se va salbatici si el in scurt timp.  - iar daca mai adaugam si muzica ........

Muzica ne face mai buni

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Gumă coaie de cămilă pentru copii

Ce înseamnă spăunat?