Romania devine Imperiu


Desi o tara pasnica, sute de ani sub papucul marilor imperii - a venit timpul ca Romania sa isi ocupe locul in istorie ca Imperiu.
Imperiul Romania - o continuare a vechiului Imperiu Roman
Momentul de aur al acestei decizii a fost luat dupa ce Rusia a ocupat Crimea (regiune in Ucraina) fara a folosi macar un glont. Imperiul Romania revendica astfel: jumatate din Ungaria, un sfert din
Bulgaria, parte nordica a Serbiei, jumatate din Slovacia si o treime din Republica Ceha, Republica Moldova si Ucraina.   Toate aceste teritorii vor fi alipite Romaniei pana la finele lui 2014.
Incepand cu 2015 Uniunea Europeana va fi obligata sa plateasca tribut pentru pace. Turcia, Rusia si China vor deveni vasale Imperiului Romania, legile si coruptia din Romania vor fi implementate in aceste tari pana la finele lui 2017.
De asemenea, Romania isi revendica intregul continent African pentru a dezvolta o noua civilizatie acolo, una prospera prin implementarea de roboti industriali - acele zone avand o penurie desavarsita de tehnicieni.
Orice tara sau Imperiu cara va avea curajul sa se opuna planurilor de viitor ale Romaniei vor fi aspru pedepsite. De asemenea, nici o tara a lumii nu are voi sa deschida vreodata vreun subiect de discutie pe tema Imperiului Romania.
P.S. Urmeaza Rusia si America
         

  Romania porneste la razboi

poti citi si

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Gumă coaie de cămilă pentru copii

Ce înseamnă spăunat?