frumusetea unui pamflet nemascat La limita posibiluluiimposibil

Parodie: Ucraina sacrificata pentru a nu incepe al treilea razboi mondial?
Atentie! Cine nu stie de gluma este invitat sa paraseasca acest site!

Cauta

sâmbătă, 1 martie 2014

Ucraina sacrificata pentru a nu incepe al treilea razboi mondial?

Ucraina de devenit mai fierbinte decat un vulcan.
Divizata in doua, de o parte simpatizanti pro-rusia, iar de cealalta parte sustinatori UE, dar si cu multe interese externe in zona, Ucraina poate deveni punctul dezbinari NATO, si chiar al inceperi unui razboi mondial.

Desi nimeni nu spune, este cert faptul ca America a platit ani de zile bir Rusiei pentru a ii inchide gura. Doar ca acum America nu ataca Irakul, ci Rusia ataca Ucraina (sau vrea sa o faca).  Si nu se stie daca birul american poate inchide ochii unei Rusii ce si-a plecat capul umila in ultimii 20 de ani, mai ales cand interesele ruse in regiune sunt destul de mari.
Va putea NATO sa opresca Armata Rosie de la a invada Ucraina? Greu de spus, si destul de greu de crezut. Ma indoiesc ca exista vreo tara care ar avea curajul sa declare razboi Rusiei. Iar daca Rusia ataca Ucraina, in afara de multe mustrari verbale si scrise, nimic nu se va intampla. Cel mai probabil Ucraina va fi sacrificata pentru binele multora (pentru linistea tuturor - mai putin a ucrainienilor).
Sau poate Ucraina nu va fi sacrificata, si pacea mondiala va dainui inca ceva vreme daca America va dubla birul catre Rusia, desi nici America nu prea se mai scalda in Dolari.

 

                   Ucraina razboi

Niciun comentariu :