frumusetea unui pamflet nemascat La limita posibiluluiimposibil

Parodie: Multifunctionala de bucatarie
Atentie! Cine nu stie de gluma este invitat sa paraseasca acest site!

Cauta

vineri, 9 octombrie 2015

Multifunctionala de bucatarie

Cu toti ne-am saturat de multiplele treburi din bucatarie. Spala vase, aseaza masa, toaca legume, prepara supe, gateste, si multe, multe, multe altele.
Oamenii de stinta au cautat sa descopere noutati in domeniu, sa aduca inovatii in domeniu, sa ne faca viata cat mai usoara in bucatarie. Dupa ani si ani de cercetarii fiind o concurenta acerba intre mari producatorii, rezultatele au inceput sa apara si au fost din ce in ce mai imbucuratoare.

Cu toate astea clientii sunt din ce in ce mai exigenti. Acest lucru se datoreaza faptului ca serviciul bine platit rapeste omului aproape tot timpul. Nefiind timp trebuia gasita o solutie ingenioasa pentru a acoperii timpul necesar trebaluirii prin bucatarie.
Singura solutie, si cea mai sigura de altfel, este solutia pe care v-o propunem noi, nu costa nici mult si face cam toata treaba din bucatarie. Aceasta soultie are un nume: Veta. Este originala din Republica Moldova, ieftina si satisfacatoare in raport cu calitate pret. Va sfatuim sa apelati la serviciile ei cu incredere si sa va bucurati de timpul liber castigat.

Niciun comentariu :