Stirile Parodie - se intampla doar in Romania

Inceputul de an 2014 ne aduce stiri fabuloase.

1 Ianuarie 2014

O baba de 83 de ani a deturnat un avion in aeroportul Otopeni. 
Motivul: isi uitaze proteza acasa dar ea a crezut ca domnul cu barba (pe care la considerat terorist) i-a subtilizat proteza in scopul de a face o bomba.

17 Ianuarie 2014

Zi cu ghinion pentru soferii de pe Autostrada Soarelui. 
33 de masini s-au tamponat din cauza unei pisici negre (ce a adus ghinion).
Un Audi A 8 care rula regulamentar cu sub 170 Km/h a frant brusc in momentul cand o pisica neagra aparuta din neant i-a taiat calea. Masinile din spate care circulau la fel de regulamentar nu au mai apucat s-a franeze la timp si s-a produs un accident in lant, destul de ghinionist.

30 Ianuarie 2014 

Mitingul Bloggerilor din capitala s-a transformat intr-o batalie generala cu ceai
Mii de bloggeri iesiti dis de dimineata in centru capitalei pentru a isi revendica alocatia de blogger au iesit sifonati in urma unei altercatii cu simpatizantii Facebook. Cei din urma venisera cu cani de ceai fierbinte pe care le-au aruncat inspre bloggeri.

13 Februarie 2014

Ziua de 13 - inca o data ghinion
Pregatirile pentru Sfantul Valentin au distrus 3 Mall-uri si peste o duzina (duzina de regula se refera la numarul 12) de supermarketuri din Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Constanta.
Imbulzelile din ultima clipa pentru achizitionarea unor cadouri au avut ca rezultat hosul din marile magazine. In afara de rafturi si produsele de pe rafturi distruse, s-a lasat si cu sute de amenzi pentru tulburarea linistii publice si sute de dosare penle pentru vandalism si furt. (unii tineri voiau cadoul perfect - adica Moka).

1 Martie 2014

O zi magnifica. Nu doar inceputul primaverii dar si ziua martisorului (un fel de preludiu pentru 8 Martie- Ziua Femeii)
Din pacate foarte multe femei in loc de martisor au primit pumni si picioare, altele mai putin norocoase s-au ales cu internari in spital, un cadou extrem de generos de la sotii sau comcubinii lor betivi.


           STIRI de parodie

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Gumă coaie de cămilă pentru copii

Ce înseamnă spăunat?