Cum fac ciorba de loboda?


Dincolo de imagine
Ciorba de loboda, foarte buna pentru continutul de fier este foarte urata la gust.
Daca semanati cu mine si aveti exces de fier in organism, eu cand eram mic am mancat 2 tevi de fier, 3 rulmenti, si patru table zincate, deci am fier cat cuprinde.
Si pentru ca aveti fier suficient nu mai necesita sa mancati loboda sau salata, stevie, spanac, urzici, etc. Plus ca verzitura aia te face sa vomiti. Daca insa nu aveti fier suficient in organism, nici pe balcon, sau pur si simplu nu vreti sa roadeti teava de la calorifer, atunci o ciorba de loboda este bine venita.
Iata cum se face:
Se ia 1KG de loboda, optional se mai si spala, dar nu este obligatoriu. Apoi se pune intr-o oala, daca aveti una, daca nu, puteti faci si in ibric sau la filtrul de cafea. Se mai si adauga apa, logic, nu. Adica nu stiu cum o sa fierbeti coirba daca nu puneti apa. Apoi se adauga ceva legume, ceva balarii, ceva ulei si altceva sare.
Se mananca la troc sau farfurie, fiecare cum este invatat. Sa aveti pofta!

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Ce înseamnă spăunat?

Gumă coaie de cămilă pentru copii