De ce femeia modernă nu este și nu va fi niciodată fericită

Femeia modernă, cea crescută ca și concept de către propaganda mass-media, nu este fericită deloc, trăiește doar cu iluzia fericirii.

Cu decenii în urmă, femeia poate avea un job, poate nu, își creștea copiii fără condițiile din ziua de astăzi, și avea de regulă 3, 4 copii.
Nu avea mașină de spălat automată, în cele mai multe cazuri spăla rufele la mână. Facea iarna focul in sobă înainte să vină soțul ei de la muncă, și îl aștepta cu masa pusă.
Avea timp să asiste la temele copiilor și casa în care locuia era curata lună.
Și facea toate aceste lucruri, spălat, călcat, mâncare, curățenie, etc, le făcea din suflet nu din obligație cu scârbă.
Și era fericită. Excepție erau femeile ce aveau ca soț un bețiv nenorocit.

Femeia modernă însă, cea cu unghiile lungi, cu gene false, cu decolteul mare ce permit să i se vadă "plămânii", cu tenul acoperit 100% de fond de ten, cu blugii mulații astfel încât picioarele și în special fesele să se vadă în adevărata lor "splendoare", și care pune cariera înaintea familiei, este nefericită.
Femeia modernă este nu doar egală cu bărbatul, ba trebuie să fie peste el.  Ea, femeia modernă, este o "prințesă", și trebuie să fie admirată. Ea se hrănește cu admirația altora, și căuta bărbatul ideal, cel care trebuie să fie mare șmecher în relația cu alții, dar obidient în relația cu ea.
Și chiar dacă în zilele noastre, femeia modernă nu trebuie să se ducă la WC în spatele grădinii ca pe vremuri, chiar dacă nu scoate apă la găleată din fântână si nu spală manual precum o făcea bunica ei, și nici nu trebuie să facă prea mari eforturi pentru familia și casa ei, ea tot nu este mulțumită, nici fericită. Ba în multe cazuri nici să nu audă de copii.

Și încearcă din răsputeri să își găsească menirea pe lumea asta, luptă pentru carieră, luptă pentru a fi admirată, luptă pentru a își trăi cât mai bine viața prin distracții și bucurându-se de lucruri scumpe și confort, și totuși... ceva lipsește.  Femeia modernă nu este fericită. Și în ritmul ăsta nici nu va fi vreodată.
Exact ca și bărbații care încearcă să se transforme ușor, ușor in femei.



Citeste și:
Cum afli cine îți sunt prieteni adevărați

Ce a regretat Adam și Eva cel mai mult?

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Ce înseamnă spăunat?

Gumă coaie de cămilă pentru copii