Există sau nu bomba atomică?

Pentru că au apărut pe net tot felul de teorii ale conspirației și cu privire la bomba atomică, trebuie să înțelegem că implicațiile ar fi enorme dacă într-adevăr nu ar exista bomba atomică.

Adică atâtea miliarde folosite la ce? Atâta efort să mușamalizeze?
Nu! hai să gândim oleacă (o țâră)!
 Toți politicienii ar trebui să fie implicați. Și nu cred eu că politicienii și-ar minți votanți? Politicienii sunt oameni cu frică de Dumnezeu, cum să mintă?
Apoi televiziunile și toată massmedia să fie implicați? Hai să fim serioși! Oamenii ăștia au deontologie profesională, ei vor spune adevărul mereu. Chiar dacă trustul pentru care lucrează le-ar putea cere să mintă, deontologia lor profesională nu le-ar permite. Ei ar prefera să își piardă locul de muncă decât să mintă.
Apoi avem atâția savanți în fizică nucleară, genii, care altceva nu știu să facă, care au salarii frumoase, dar au și respect. Ei nu ar minți o lume întreagă doar pentru a-și asigura un trai mai mult decât decent, sau pentru a lăsa și copiiilor lor joburi ca lumea, ei ar fi spus adevărul indiferent de cost.
Așa că, vedeți! Nu are cum să nu existe bomaba atomică. Trebuie doar să crezi că există.  Ce, a văzut cineva vreun atom? Trebuie să crezi că există, e în manualele de școală!

Linkuri externe:

Bomba atomica, un fals menit să creeze panică



Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Ce înseamnă spăunat?

Gumă coaie de cămilă pentru copii