Treceți la conținutul principal

Mașinile electrice distrug țările arabe

Analiză și concluzie 

O mare parte din bogăția țărilor arabe constă în petrol.
Este lesne de înțeles că dacă nu se va mai consuma benzină și motorină economia multor țări se va prăbuși.

Multe țări din Orientul Mijlociu (pe care le numim în general ca țări arabe) trăiesc efectiv din petrol. Iar câteva țări trăiesc chiar pe picior mare.


Benzina și motorina sunt făcute din petrol. Și consumul de astfel de carburanți este uriaș.
Cum din ce în ce mai multe autoturisme vor fi electrice, nevoia de carburanți va scădea din în ce mai mult. Acest lucru va afecta în mod direct țările unde economia depinde de vânzarea de petrol.
Astfel va fi o nevoie mult mai mare de curent electric.
Posibil ca unele țări să intre în faliment în timp ce altele (producătoare de energie electrică) să aibă profituri uriașe.

Dar aceste lucruri dacă se vor întâmpla într-un timp scurt ar putea duce chiar la război, poate unul mondial.

Alte articole:Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Schimbat monede la Kaufland

Dacă am tot strâns monede zeci și zeci, și cum în prezent buzunarul plânge, am decis să schimb monedele în produse. Bun. Și am tras o fugă la Kaufland unde au un aparat ce primește monede, le numără și apoi dă un bon . Acel bon trebuie să ajungă la Relații Clienți și în schimbul bonului vom primi un card. Cardul Kaufland Kaufland are mai multe tipuri de carduri, dar noi vorbim acum despre acel card oferit pentru preschimbarea monedelor. Deci la Relații Clienți se va preda bonul scos de la tonomatul de schimbat monede și vom primi în schimb un card plin cu bani . Atât de plin cu bani egal cu valoarea monedelor pe care le-am schimbat. Cu acest card mergem în magazinul Kaufland și cumpărăm ce vrem, apoi când ajungem la casă plătim cu acest card . Dacă valoarea cumpărăturilor depășește suma de pe card va trebui să completăm cu bani chesh (nu știu dacă merge și cu bani virtuali aka card bancar sau bitcoini). Dacă valoarea cumpărăturilor este mai mică decât banii d

Gumă coaie de cămilă pentru copii

Din ce în ce mai multe prostii sunt promovate în societatea noastră, și în special publicul țintă sunt copiii . O gumă de mestecat care se numește coaie de cămilă . Adevărat că nu scrie în română ci în engleză, dar cei mai mulți copii știu engleza , plus că imaginea de pe ambalaj este clară. Și astfel de produse sunt multe, dulciuri, jucării .. La acestea mai adaugăm desenele animate violente și cu foarte multă tentă sexuală, plus jocurile video, și rezultă o educație distructivă a tinerei generații. O generație care va avea ca lipsuri principalele Respectul.

Strategia care te ajută să câștigi la Loto Polonia

Printre clienții caselor de pariuri foarte mulți joacă la loterie, în special la Loto Polonia. Numai că foarte puțini și câștigă. Citește și:  Cum să câștigi la Loto Polonia? Loto Polonia strategia pe două numere Cum să îți mărești șansele la loto Loto Polonia sistem 1/15 După ce am încercat tot felul de strategii, singura care pare cât de cât ok este steategia Martingale 23-2,5 . Cum funcționează această strategie? Se vor juca două bilete cu sistem 2/3. Un singur bilet câștigat îl acoperă și pe celălalt. Dacă nici un bilet nu este câștigător, a doua zi miza se va mări cu 2,5. Exemplu: Ziua 1 - 2 bilete X 10 lei = 20 lei Ziua 2 - 2 bilete X 25 lei = 50 lei Ziua 3 - 2 bilete X 63 lei = 126 lei Presupunem că în ziua a treia un bilet este câștigător, adică 325 lei. Din aceștia scădem banii investiți deja: (20+50+126=)196 lei=> 129 lei profit. - și asta doar pe minim (2 numere nimerite din 3). Alte articole ce te-ar putea interesa: Cele cinci epoci ale