Când te crezi prea frumoasă dar nu prea ești

Știi care e cea mai ciudă și penibilă chestie?
- Autoamăgirea.

Te uiți în oglindă mereu, orice ocazie prinzi: hop! te admiri în oglindă. Și vai! Ce vezi? - O femeie foarte frumoasă, frumoasă foc.

Și tu fato știind că ești foarte frumoasă, este clar că toți ceilalți care nu văd frumusețea ta sunt niște oameni distruși.

Citește și:
S-a îndrăgostit de umbra ei


Tu ești un adevărat fotomodel. Tu meriți ca ochii tuturor să rămână fix blocați atunci când tu treci pe lângă ei.
Și tot tu meriți să fii înconjurată de oameni frumoși și puternici, nu de persoane banale și plictisitoare.

Tu meriți tot ce este mai bun în lumea asta pentru că ești foarte frumoasă...
Și dacă nu vei primi înseamnă că lumea este rea. Iar dacă băiatul ăla bogat care ți-ar putea oferi o viață luxoasă și plină de distracție nu te băga în seamă nu este pentru că tu nu te ridici la standardele lui, ci pentru că el este un dobitoc, idiot, prost, tâmpit, nenorocit, porc și câte altele.

Când cineva ți-a aruncat în față vorbe inumane spunându-ți că "te crezi frumoasă și interesantă dar adevărul este că nu ești", atunci tu te-ai supărat, căci ceea mai dureroasă durere este durerea cauzată de Adevăr.
Dar ce este oare Adevărul? Adevărul este relativ, nu????

Plus că, ce contează ce cred niște muritori de rând când tu ești o prințesă cum nu mai este alta, iar frumusețea ta reprezintă totul. Tu trebuie să fii cea mai privilegiată dintre toate, și știind asta cum ai putea oare să te mai mulțumești vreodată cu puțin?

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Ce înseamnă spăunat?

Gumă coaie de cămilă pentru copii