Schimbat monede la Kaufland

Dacă am tot strâns monede zeci și zeci, și cum în prezent buzunarul plânge, am decis să schimb monedele în produse.

Bun. Și am tras o fugă la Kaufland unde au un aparat ce primește monede, le numără și apoi dă un bon. Acel bon trebuie să ajungă la Relații Clienți și în schimbul bonului vom primi un card.

Cardul Kaufland



Kaufland are mai multe tipuri de carduri, dar noi vorbim acum despre acel card oferit pentru preschimbarea monedelor.
Deci la Relații Clienți se va preda bonul scos de la tonomatul de schimbat monede și vom primi în schimb un card plin cu bani. Atât de plin cu bani egal cu valoarea monedelor pe care le-am schimbat.

Cu acest card mergem în magazinul Kaufland și cumpărăm ce vrem, apoi când ajungem la casă plătim cu acest card.

Dacă valoarea cumpărăturilor depășește suma de pe card va trebui să completăm cu bani chesh (nu știu dacă merge și cu bani virtuali aka card bancar sau bitcoini).

Dacă valoarea cumpărăturilor este mai mică decât banii de pe cardul Kaufland, nu este nici o problemă. Ni se vor retrage de pe card banii aferenți plății cumpărăturilor efectuate iar restul de bani de pe card pot fi folosiți altă dată la alte cumpărături în magazinul Kaufland.

Notă:
Acest articol nu este o reclamă pentru Kaufland!

Monede se pot schimba și la tonomatul de la Lidl unde primești un bon cu care poți cumpăra din magazin, la fel și în Carrefour - la Carrefour acolo unde se vând țigări se schimbă monede, doar că se numără manual de operatoare, ei neavând tonomat.
Cu siguranță există și alte locuri unde se pot schimba monede.

Comentarii

Anonim a spus…
AEste furt pe fata oficializat de ce card? Eu doar vreau sa schimb banii manede cu bancnote, nu banii cu card de plastic asta e racolare ,conditionare dependenta ,agatare ca la curve ,mai ales ca lumea nu este informata .sa vedem ce spune opc de racolare agatare cu forta confiscare fortuita cu dependenta Rusine scoteti masinariile agatatoare
Anonim a spus…
Este furt pe fata oficializat de ce card? Eu doar vreau sa schimb banii monede cu bancnote, nu banii cu card de plastic asta e racolare ,conditionare dependenta ,agatare ca la curve ,mai ales ca lumea nu este informata .sa vedem ce spune opc de racolare agatare cu forta confiscare fortuita cu dependenta Rusine scoteti masinariile agatatoare
Anonim a spus…
Du-te la banca si schimba monedele cu bani! Mie imi convine varianta cardului de cumparaturi.
Anonim a spus…
vrei sa schimbi la kaufland accepti conditiile lor... vrei bani te duci la banca... bine ca nu va da suturi in cur

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Gumă coaie de cămilă pentru copii

Ce înseamnă spăunat?