OrtodoxBank

BOR a creat o "agentie" de ajutorare a celor novoiasi, un fel de Provident, sau un fel de CAR, sau un fel de banca, caci nici ei nu stiu exact ce au facut. Si sub obladuirea inaltilor prelati, banii, ochii necuratului, sunt dati cu dobanda celor ce au nevoie de ei.
 Si trebuie sa ne gandim ca oameni sarmani au fost si vor fi cat va tine lumea asta, iar profitori de pe urma lor la fel, inclusiv in sutane preotesti. Implicarea Bisericii in viata publica este necesara, adevarul este ca ea se limiteaza la a mulge bani, nimic mai mult, si ma refer la BOR, caci alte culte neoprotestante sunt implicate activ in viata publica.
 Se pare ca oamenii par multumiti avand in vedere faptul ca increderea in Biserica este inca mare, si totusi putini oameni cunosc faptul ca biserica apeland la astfel de "sisteme" de ajutorare incalca Legea Divina, cu toate ca Biserica ar trebui sa fie aparatoarea ei.
 Si asa vine badea Ion sa imprumute bani, caci necazul l-a lovit in plin: fiica sa este grav bolnava. Si unde sa se duca, in cine sa aiba incredere, unde sa apeleze? Si aude el cum ca Biserica ii ofera sprijin, adica banii necesarii unei interveentii chirurgicale salvatoare. Si merge si ... cum nu are nici carte de munca, nici proprietati pe numele sau, pleaca cu coada intre picioare, multumind cerului ca a vazut marea milosteni dezlantuita.

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Gumă coaie de cămilă pentru copii

Ce înseamnă spăunat?