Tranchilizante sau calmante?

Fiecare geniu intelege in felul sau, si fie ca vei reusi sa deslusesti ceva din acest articol oarecum incalcit sau nu e o simpla loteria a mintii.
 Medicamentele ce calmeaza, nu cele ce alina durerea(analgezicele), sunt de diferite feluri, insa cel mai raspandit medicament antistres, antinervi, antisuparare este tutunul. Si cum eu fumeg mai mereu din luleaua ce scoate fum, si datorita ei scot si eu si pe gura si pe nas, ma calmez.
Da, da, da, de 3 ori DA! Tutunul, tigara nu buna, e nociva: face fum, miros hainele, imbolnaveste plamanul, si inca cateva mii de alte chestii rele, insa spre deosebire de alcool nu este chiar asa de periculoasa. Si ma intreb in acest caz de ce tutunul este interzis in spatiile publice si alcoolul nu, tinand cont de faptul ca per ansamblu alcoolul produce nenorociri mari comparativ cu tutunul?
Bun! Renuntam la tutun intr-o lume depresiva si medicul zice: trebuie sa luati medicamentele astea! Adica antidepresive, calmante, de fapt mai pe romaneste: droguri. Adica renunt la tutun care e un drog, si o fac pentru ca asa e bine, si ma apuc de droguri legale, ce se vand in farmacie, ca asa e recomandat de medic. Mare idiotenie! as zice eu..

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Gumă coaie de cămilă pentru copii

Ce înseamnă spăunat?