Munca la negru, fara carte de munca

Cei mai mari dusmani ai societatii romanesti nu sunt criminalii sadici, cei care isi ucid si ingroapa victimele, sau le dau foc, caci astia is putini, plus ca pentru a ii prinde statul roman cheltuieste o groaza de bani, nu tata, nu sunt ei.
 Nu sunt nici cei care fac trafic de droguri, de arme, de tigari, contrabandistii, proxenetii, cei care sechestreaza persoane, nu, nu are cum. Ei in felul lor produc bani, si din tot ce cumpara cu banii lor o particica mica, numita TVA, intra in bugetul statului. Cum ar putea statul sa renunte la asa comoara nationala? Plus ca o parte din banii lor ajung in buzunarele celor ce ar trebui sa aplice legea.

 Exista totusi o categorie de oameni care prin atitudinea lor sfidatoare pun in pericol statul de drept, societatea in general, ei sunt muncitorii care muncesc la negru. Ei au tupeul sa ceara un job, sa faca si ei un ban pentru a-si hrani gura lor si a copiilor lor. Cat de nesimtiti!!! Domne! astia nu vor sa crape odata de foame! Sa ne scuteasca de existenta lor mizera. Nesimtitii, muncesc si nu platesc impozit, cate nerusinare, cate aroganta!          Caci daca ar face ceva invarteli si ar produce bani multi, nu ar mai trebui sa platesca impozit, caci din ce cumpara(ca au bani) statul isi trage TVA-ul, dar ei cu salariile lor mici,.. ce sa mai calculam TVA!
 Ei sunt pericolul, pleava, saracia, cei ce ne fac tara de ras, ei trebui adunati, si bagati la puscarie, ne fac de ras la nivel international. Cand noi ca tara avem genii ce fac milioane de euroi fara sa miste un pai, astia de muncesc pe te-miri-ce, la negru, ne fac de ras, si trebuie anihilati: la puscarie cu ei!

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Gumă coaie de cămilă pentru copii

Ce înseamnă spăunat?