Adsense, sursa de venit pentru bloggeri

Una din cele mai cunoscute reclame ce pot fi puse pe blogul personal, aducatoare de profit, este Google Adsense. Pentru fiecare click dat de cititori pe reclama de pe blogul tau cativa centi iti intra in contul virtual, iar cand s-a strans minim 70 de euro bani sunt trimisi catre tine.
 Ce faci daca nu prea te citeste nimeni? Simplu, dai click tu pe reclama, si intre noi fie vorba: te vei imbogati. Fa un calcul: 100 de click-uri inseamna in medie 3 Euro, dar tu nu vei fi un lenes puturos, si vei da click-uri multe, peste 10.000 zilnice, iar castigul tau va fi de 300 de Euro zilnic garantat.
 Mertita, nu? De ce sa muncesti, sa scrii toata ziua articole pe blog, sa te documentezi, sa faci SEO, sa citesti alte bloguri si sa le comentezi? De ce atata truda? Da click tu insuti pe reclame si gata!!!
 Insa fii atent ca astia de la Adsense vad ce faci tu si vor dori sa iti baneze contul, tu ameninta-i prin sute de mailuri sa nu care-cumva sa faca asa ceva, iar ei se vor supune, ca vorba aia: "clientul lor, bosul lor".
 Daca sfaturile de mai sus ti-au fost de un real folos inseamna ca esti dastept, daca nu asculata aici concluzia: acest post este un semi-pamflet si trebuie tratat ca atare. Bafta!!!

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Gumă coaie de cămilă pentru copii

Ce înseamnă spăunat?