A cumpărat plastilină în loc de iPhone

O știre trăsnet pe online: o femeie a comandat la Media Galaxy un iPhone și curierul i-a trimis de la Altex plastilină. - sursa Jurnal.md


Cel mai probabil știrea este făcătură că mai toate știrile din zilele noastre, căci jurnalismul adevărat este de ani de zile mort și îngropat și cu parastasul făcut.
Aproape toate siteurile inventează știri pentru că nu au personal calificat care să caute știri reale. Sau în alte cazuri știrile sunt reale dar titlul este modificat pentru a crea impresia că acea știre este șocantă, incredibilă, extrem de importantă pentru a fi citită de câți mai mulți oameni.

Dacă femeia nu desfăcea cutia iPhone-ului acolo?



Chiar dacă știrea este cel mai probabil inventată, nu putem să nu ne folosim de ea, și să ne gândim că poate noi am fi cumpărat acest dispozitiv și în loc de bunul comandat primeam altceva.

Precum în cazul de față, dacă femeia nu cerea să îi desfacă dispozitivul în fața ei și îl desfăcea acasă, cine în lumea asta ar fi crezut-o pe cuvânt?

Așa că. Dacă vă cumpărați ceva prin curier cereți să îl desfacă, faceți probă, căci altfel există posibilitatea să vă luați o mare țeapă.

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Gumă coaie de cămilă pentru copii

Ce înseamnă spăunat?