De ce aș fi antisistem?

Rezistența împotriva Matrixului - partea II

Partea I o puteți citi aici: Rezistența împotriva Matrixului - partea I

Este sistemul corupt? Absolut, foarte corupt. Dar totuși, ce este sau cine este acest Sistem?

În simple cuvinte Sistemul este reprezentat de liderii lumii, ai țării, Sistemul este reprezentat de infrastructură, nu în sensul de șosele, căi ferate, aeroporturi, poduri, energie electrică, etc, ci cu referire la sistemul politic, educațional, economic, religios, medical, militar, informațional, al justiției, etc, adică tot înseamnă infrastructura unei societăți în zilele noastre. 
Toate acestea și încă altele formează Sistemul.

Citește și: Matrix - tărâmul uitării

Antisistem?


Bun! Acum că am înțeles ce este Sistemul, și stiind bine că este ceva în neregulă cu acest Sistem, întrebarea extrem de importantă este dacă merită să alegem calea Antisistem?
Unii oameni au înțeles greșit ce înseamnă a fi antisistem și au ales calea antisocială. Acest lucru este total în defavoarea societății indiferent ce sistem ar avea.

Ce înseamnă a fi antisistem?


Înainte să avem un răspuns la întrebarea dacă merită sau nu a fi antisistem, ar trebui să înțelegem ce înseamnă a fi antisistem.
Ei bine pentru a fi antisistem trebuie mai întâi să realizezi că Sistemul este putred, corup, nociv, condus de psihopați.
Apoi ar trebui să nu le mai crezi prostiile cu care te îmbată mereu, să nu mai crezi propaganda lor, să nu mai crezi știința lor, politica lor, religia lor, știrile lor, și mai nimic ce vine din surse oficiale.

Bineînțeles că nu tot ceea ce face Sistemul este rău sau greșit. A fi antisistem nu înseamnă că vei refuza să mai trăiești în societate, sau că vei face totul împotriva sistemului. Va trebui folosită gândirea critică pentru a discerne adevărul printre minciuni, pentru a ocoli căile greșite.
Linkuri utile:

  1. Copiii cad în capcana internetului
  2. Secolul informației și cine deține cu adevărat puterea
  3. De ce nu există și nu va exista niciodată egalitate
  4. Secolul XXI va fi religios sau nu va fi deloc
  5. Teoria conspirației pe scurt
  6. Poți realiza că ești manipulat?
  7. Atomul știință sau ficțiune



Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Gumă coaie de cămilă pentru copii

Ce înseamnă spăunat?