Rezistența împotriva sistemului

Rezistența împotriva Matrixului - partea I


M-am tot întrebat dacă nu cumva există o grupare, agenție sau ceva de genul, care să lupte împotriva sistemului, împotriva acestei Matrix care se perfecționează pe zi ce trece.

De ce mi-am pus această întrebare?


 Pentru că logica susține că întotdeauna trebuie să existe și o astfel de rezistență. Precum legile fizicii unde oricărei forțe care acționează i se opune o altă forță.

Și fără mișto! Dacă o astfel de Rezistență nu există în lumea noastră înseamnă că suntem deja morți, chiar dacă nu realizăm asta.

Citește și:
Cele cinci epoci ale omenirii

Am observat însă că, chiar și atunci când speranța pare învinsă ea încă există. Și dacă o astfel de Rezistență nu există ar fi cazul să se nască curând.

De ce este necesară o Rezistență?



Pentru cei mai mulți oameni lumea noastră pare OK. Dar nu este. Prea multe sunt exact opusul a cum ar trebui să fie.
Cei care nu văd dincolo de propaganda media nu au cum să înțeleagă.

Cei bogați devin pe zi ce trece și mai bogați, iar săracii și mai săraci. Desenele animate și jocurile video destinate cu precădere tinerilor sunt pline de mesaje subliminale sau fățișe, unde violența și sexul sunt masiv promovate; la fel și mediocritatea.

Cei care conduc lumea au agenda lor secretă și nu o mai fac pe ascuns ca până de curând ci pe față. Organizații precum Iluminatti, Masoneria, Jesuiții, etc nu se mai ascund, pentru că deja au de partea lor toți banii și toată influența. Ei controlează aproape tot.

Citește și:
Știi și degeaba știi

Suntem prea departe de o lume perfectă. Și deși aparent nu suntem obligați să muncim precum sclavii, o facem totuși pentru că am ajuns dependenți de acest sistem din care nu știm și nu vrem să ieșim. Și chiar de am vrea, nu putem să ne imaginăm o altfel de lume, pentru că încă din primii ani ai vieții am fost educați în acest sistem.

Vom fi vreodată liberi?



Adevarata libertate nu înseamnă să facem tot ce ne trece prin cap, fie bine, fie rău, așa cum ni s-a prezentat în mod eronat.
Adevarata libertate presupune iubirea adevărului, armonia între oameni, educarea în frumos și bine, respectul, onoarea.... Aceste lucruri lipsesc cu desăvârșire din lumea televiziunii, din contră acolo ni se arată în mod sistematic și repetat doar relele, făcându-ne să credem la nivelul subconștientul că așa este lumea noastră.

Eliberarea survine în momentul în care ne vom debarasa de toată această influență nefastă care spală creierul oamenilor.
Trebuie să înțelegem că deși televiziunea pare un mijloc de informare, în realitate este mijlocul cel mai eficient de manipulare al societății.

Va urma.
Rezistența împotriva sistemului - partea a II

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Gumă coaie de cămilă pentru copii

Ce înseamnă spăunat?