Sentimentul victoriei și amarul eșecului

Două sentimente la poluri opuse. Două sentimente ce nu ar trebui să aibă loc la intervale apropiate de timp. Și totuși...


Victor Lefter ne povestea zilele trecute cum a trecut prin aceste experiențe și emoții în doar câteva ore. De la agonie la extaz și invers.
Victor a primit sâmbătă dimineața la ora 9.00 un telefon de la șeful său. Fusese concediat. Așa, ca în loc de primă de sărbători.

Peste 15 minute s-a întâlnit cu o veche cunoștință Dina Șmenarul. Acest i-a spus că are un job bine platit pentru el, și că va primi 1500 euro pe lună pentru câteva curse (ca șofer) săptămânal.

Bucurie mare pe Victor. Ieși din casă să sărbătorească noul job. Se opri la o casa de pariuri sportive și jucă două bilete.

Nu ieși bine din agenție și află de la o terță parte că Șmenarul a fost arestat cu câteva minute în urmă. Adică: adio job de 1500 € pe lună.

Plecă supărat acasa și se culcă. La unii oameni dezamagirea este calmată un pic de somn.

Se trezi pe la ora 16.00. Verifică biletele la pariuri. Un bilet era pierdut, dar pe al doilea mai stătea doar la un meci, și era minutul '83. Echipa pe care el pariase conducea cu 3 la 1.

Bucurie maximă, câștigul pe bilet era de 4383 lei.
Desfăcu o sticlă de vin și jubila de bucurie. Chiar dacă fusese concediat și jobul de 1500 dispăruse, avea totuși acest câștig.

Cât fu el pe balcon să fumege o țigară, până una alta, se terminase și meciul. Scor final: 3-3.
Dezastru!!!!

A doua zi merse la forțele de muncă să caute un job.

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Gumă coaie de cămilă pentru copii

Ce înseamnă spăunat?