Friptură de sparanghel cu mujdei de usturoi
Notă introductivă: Am o mulțime de prieteni vegetarieni și sper că toți știu de glumă.
Mereu m-am întrebat ce fac vegetarieni când au poftă de friptură. Și în sfârșit am găsit răspunsul:
Astăzi vă prezentăm o rețetă vegetariană de friptură
Se vor folosi următoarele alimente:
Mereu m-am întrebat ce fac vegetarieni când au poftă de friptură. Și în sfârșit am găsit răspunsul:
Vegetarienii folosesc legume în loc de carne.
Sparanghel în loc de costiță de porc
Astăzi vă prezentăm o rețetă vegetariană de friptură
Se vor folosi următoarele alimente:
Cum se prepară
Se pun toate cu excepția bulionului și foilor de dafin la fiert. Se fierb aproximativ 35 de minute.
Apoi se adaugă bulionul și foile de dafin. Și se mai fierbe încă 5 minute.
Poftă bună.
Citește și:
De ce m-au descalificat la Chefi la Cuțite
Semințele de floarea soarelui hrană vegană
Apoi se adaugă bulionul și foile de dafin. Și se mai fierbe încă 5 minute.
Poftă bună.
Citește și:
De ce m-au descalificat la Chefi la Cuțite
Semințele de floarea soarelui hrană vegană
Comentarii