Stres în cantități industriale

Plecând de la un articol publicat pe Scurte Informații, și anume "Banii nu aduc fericirea", observăm că fericirea este un fel de utopie.

Astfel: „În împăcarea cu sine însuşi se află acel dram de fericire pe care îl speră omul pe pământ.” — Ugo Foscolo.

Observăm faptul că omul zilelor noastre este mult mai nefericit decât oamenii din trecut cu toate că ei nu aveau o viață prea ușoară, nici avantajele tehnologiei din prezent.
Omul zilelor noastre este mult mai egoist, supărăcios, leneș (comod), bolnăvicios, necuviincios (lipsă respect), și extraordinar de stresat.

Stres în cantități industriale, asta este situația omului modern.
De ce stres? Hm!

Omul modern se stresează din orice nimic. Stresul a devenit un drog, exact ca și nevoia de aglomerație, sau de adrenalină.

Ce este de făcut?
Cum ar putea cineva alunga stresul din viața sa?

Probabil încercând să nu mai viseze la cai verzi pe pereți. Să încerce să se mulțumească cu mai puțin, pentru că fericirea nu constă în multe.

Plus că stresul este distructiv. Precum un cerc vicios. - Îți dorești mai multe, vezi că este aproape imposibil să le realizezi, te stresezi, stresându-te te blochezi, blocându-te te stresezi mai tare. Timp în care timpul trece, pierzi din vedere ce este important în viața ta, și tot nu ajungi la realizarea visurilor.
Nu te mai stresa! Fă ceea ce poți și fă-ți timp să te bucuri de ele!

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Gumă coaie de cămilă pentru copii

Ce înseamnă spăunat?