Salvați globeta!

Milioane de români sunt așteptați la cel mai mare miting de la Revoluția din Decembrie încoace.

Miting pentru planeta Pământ Rotundă




Savanții și oamenii de știință din România împreună cu marile trusturi de presă și Ministerul Educației și Cercetării au chemat populația la un miting de proporții uriașe pentru a salva Globeta (globul pământesc).

Pentru acest miting uriaș circulația în orașul București va fi paralizată aproape complet. Zeci de unități de polițiști din toată țara au fost mobilizați pentru București, de asemenea sute de batalioane de jandarmi și pompieri din toate bazele militare de pe teritoriul României au mobilizate, iar unitățile milioane sunt în stare de alertă.

De ce este necesar un miting general?



Oamenii de știință au atras atenția autorităților române asupra faptului că atât în Statele Unite cât și în Regatul Unit din ce în ce mai mulți oameni refuză teoriile științifice și ajung  să creadă în teoria conspirației.
Prin intermediul internetului foarte mulți oameni au început să creadă că există alte lumi în interiorul Pământului, și că pe la poli ar fi intrarea în lumea subterană, o lume pe trei straturi - susțin unii.
Alte teorii susțin chiar că la Polul Nord ar fi grădina Edenului ascunsă după zonele de gheață și mascată de luminile Aurorei Boreale.

Mai mult decât atât, o altă teorie susține chiar că Pământul este plat și că NASA împreună cu alte agenții spațiale au măsluit călătoriile în spațiu, spațiu care de fapt nu ar exista.
Ei susțin că orizontul este plat, că apa întotdeauna este la nivel, lucru ce pune în imposibilitate ca oceanele să fie curbe.
Astfel, multele argumente (cele mai multe logice) ale adepților acestei teorii, pun într-o lumină foarte proastă întreaga paradigmă știință în care trăim și care se bazează pe teoria inventată de Nicholas Copernic.

Prin mitingul Salvați Globeta! se dorește sensibilizarea opiniei publice cât să se arate și loialitatea cetățenilor români (membri UE) la tot ceea ce înseamnă respectul față de autorități și față de pozițiile oficiale referitoare la comunitatea științifică, precum și adeziunea la paradigma actuală (Pământul este rotund), indiferența de dovezile ce susțin contrariul.
Consilierii locali ai Noii Ordini Mondiale susțin că doar prin astfel de manifestări publice se poate realiza agenda lor, agendă care ar fi trebuit să fie secretă (invazie de extratereștri) însă a fost expusă online de către conspiraționiști.

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Gumă coaie de cămilă pentru copii

Ce înseamnă spăunat?