Ce este în neregulă cu istoria omenirii

Pe cât de fascinant este să studiezi istoria, pe atât este de imposibil să dai crezare cifrelor oficiale.

Istoria inventată - fictivă


Dacă nu ai studia istoria și ți-ai lua informațiile doar din declarațiile părinților și bunicilor ți-ai crea impresia că omenirea nu are mai mult de câteva sute de ani. 
Și asta plecând de la ceea ce avem în zilele noastre ca avantaje tehnologice comparativ cu faptul că bunicii noștri trăiau în condiții mai grele.

În copilăria lor ei nu a avut jucării cum au copiii din ziua de astăzi, jucăriile lor erau fie din lemn cioplit, fie din cârpe legate, nu aveau apă curentă, unii nu aveau nici energie electrică, aveau wc-ul în fundul curții, în loc de autoturisme (sau avioane) și alte mijloacele transport din zilele noastre ei avea o căruță cu cai sau măgari, (sau mersul pe jos), ce să mai vorbim despre corespondență unde ei trimiteau un plic cu o scrisoare iar aceasta ajungea după o săptămână sau mai multe, spre deosebire de zilele noastre când trimitem prin email în câteva secunde.
Toată această dezvoltare a societății umane și a confortului, toate invențiile și tehnologia de care ne bucurăm astăzi a avut loc în 100 maxim 200 de ani. Și atunci întrebăm ce a făcut omenirea atâtea mii de ani, cum de a rămas cu aceeași sapă de lemn în mână mii și mii de ani?
Asta dacă nu cumva istoria este total inventată.

Cifrele oficiale



Conform manualului de istorie scrisul a fost inventat în 3.600 î.H., agricultura a început să se dezvolte prin 8500 î.H., etc.

Tot ce știm noi ca știință atât istorie cât și celelalte științe sunt necesare pentru ca noi să putem să muncim și să ne desfășurăm activitatea sub cârmuirea acestui sistem.
Restul ... se pare că nu ar trebui să ne băgăm nasul unde nu ne fierbe oala.

Istoria greșită



Multe lucruri nu prea se leagă atunci când studiem istoria. Și mai toți alegem să ignorăm acele discrepanțe pentru că nu par relevante în fața potopului de "dovezi" arheologice pe care oricum nu le-am văzut cu ochii noștri.
Omul preistoric de acum câtva sute de mii de ani trebuie să fi existat, altfel nu ar avea sens altele...  nu? Ca și dinozaurii.
O mulțime de evenimente din istorie pot fi puse sub semnul întrebării, dar cine o face?

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Gumă coaie de cămilă pentru copii

Ce înseamnă spăunat?