Din ce în ce mai mulți oameni cred că Pământul este plat

Deși din totdeauna oamenii au crezut că Pământul este plat abia acum câteva sute de ani Pământul a devenit sferic pentru populația școlită.

Începând cu 2015 cu ajutorul internetului din ce în ce mai mulți oameni au început să creadă în Pământul plat, teorie care este total opusă cu ceea ce învățăm în școală.

Oamenii precum Eric Dubai, Mark Sargent, Patricia Steere, RussianVids, și mulți mulți alții au reușit să convingă foarte mulți oameni asupra faptului că Pământul este plat.

La ora actuală când cauți pe YouTube "Flat Earth" în limba engleză nu prea vei mai găsi informații relevante pentru că YouTube a cenzurat mare parte dintre aceste canale, în schimb vei găsi tot felul de idioți care se folosesc de aceste idei.

Și în limba română am găsit câteva canale YouTube unde teoria Pământului plat este promovată, și deși probabil că sunt mulți oameni care vorbesc despre acest topic eu am găsit doar câțiva: Paradox, Dacul Liber, Ioan Ghica.

Contează ce formă are Pământul?


Pentru cei mai mulți oameni ce formă are Pământul este irelevant. Pentru alții însă este crucial.
Un susținător al teoriei Pământului plat spunea că este incredibil de importantă forma Pământului pentru că dacă teoria lui este adevărată iar Pământul nu este sferic ci plat, înseamnă că am fost mințiți la scară planetară, iar dacă au mințit referitor la asta cu siguranță că ne-au mințit referitor la enorm de multe altele.

Până la proba contrarie ambele teorii (pământul plat sau pământul sferic) sunt doar teorii.
Surprinzător este însă faptul că în Biblie este descris un Pământ plat cu un dom deasupra, iar deasupra domului apă.

Comentarii

Anonim a spus…
Doar Dumnezeu știe adevărul adevărat.
Cine citește Biblia poate înțelege mai multe.

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Gumă coaie de cămilă pentru copii

Ce înseamnă spăunat?