Ce este Matrix în realitate

Când spunem "Matrix" nu ne mai referim de mult stric la filmul cu același nume, deși vă recomand să îl urmăriți dacă nu ați făcut-o încă.
Când spunem "Matrix" ne referim la un Sistem.

Dar ce este Matrix?


Ca și în film Matrix este o închisoare a minții.
Foarte multe lucruri similare cu cele din film le găsim în lumea noastră, cu excepția faptului că în film Matrix este un program de calculator în care oamenii sunt captivi.
În lumea reală Matrix este un Sistem  conceput în așa fel încât oamenii să fie prizonieri fără să realizeze asta, printr-o închisoare a minții.
Un Sistem conceput expre să orbească toți oamenii de la Adevăr, timp în care neștiind că sunt sclavi ai sistemului vor lucra și munci voioși pentru Sistem.

Evadarea din Matrix

este incredibil de grea, mai ales că cei mai mulți captivi nici nu realizează că sunt în Matrix. De asemenea, exact ca în film, oamenii trecuți de o vârstă sunt cei mai reticenți, pentru că au trăit prea mult în Matrix.

Matrix te are.



Încă de când ne naștem în această lume intram in Matrix. Sistemul educațional, sistemul financiar, sistemul politic, informatic, și toate celelalte sisteme sunt pârghii ale Matrixului.
Începând cu nevoile de baza Matrix ne are. Hrana o procuram din lanțurile de magazine ale Matrixului, cu banii sistemului, în urma unui job în cadrul sistemului, în urma unei educații create de sistem, etc. - cine poate înțelege....  Căci mulți au de ales: pastila roșie sau albastră..

Cuvinte cheie: Matrix, închisoarea minții, sistem, sistemul Matrix, adevărul, orbire, sclav, film, lume, realitate.
 Alte articole: bani lichizi, piramide energie electrică, ora biologică, război 2020, monede Kaufland.
Linkuri externe: reguli telefon, afaceri profitabile, vineri 13.

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Gumă coaie de cămilă pentru copii

Ce înseamnă spăunat?