Google și noua ordine mondiala

Despre noua ordine mondială a auzit aproape toată lumea. Dar despre faptul că Google este unul dintre cei mai importanți (spioni) pioni și stâlpi ai noii ordine mondiale puțini oameni au auzit.

Încă de acum doi ani compania Google a anunțat că în jurul anului 2030 inteligența artificială va putea fi unită intr-un fel cu mintea umană, oferind multiple avantaje utilizatorilor acestei interconectări.
 De ani de zile companii precum Google și Facebook colectează informații și încearcă să dezvolte acest supercomputer numit inteligență artificială.

Spălați pe creier de atâta informație oficială,  prin știri, știință, divertisment, jocuri video, pregătiți pentru o realitate modelată într-un anumit mod, cei mai mulți oameni vor pune botul și vor crede cu adevărat că inteligența artificială va oferi un plus minții umane. Un adevărat salt către ultima etapă ai evoluției umane.

Deja trăim între o societate sistem în care încă de mici suntem învățați să gândim într-un anume fel, să depindem de sistem, și să credem aproape orice informație dacă aceasta vine pe canale oficiale.

De ani de zile percepția umană a fost modelată, gândirea critică a fost masacrată prin "educație", teorii și sisteme de valori au fost implementate în mințile oamenilor încă de pe băncile școlilor.
Viața și valorile naturale, firești, a fost înlocuite ușor, ușor cu paradigme noi, cu valori noi, cu filozofii noi.
Omenirea s-a transformat încet, încet într-o imensă pușcărie unde sclavia modernă pare ceva de dorit.
Totul este bazat pe materialism, sufletul și rațiunea liberă au devenit neimportante și neinteresante. Iar acea mână de oameni împrăștiată pe tot globul care gândesc altfel decât sistemul cere, sunt ridiculizați, și dați la o parte.
Adevărul nu are ce căuta în acest sistem, în această societate.

Noua ordine mondială vreau un singur guvern, o singură limbă, o singură monedă, o singura religie, un singur popor. Și cu excepția liderilor toți oamenii mici sau mari, nu vor fi altceva decât sîmpli pioni pe imensa tablă de șah a lumi.

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Gumă coaie de cămilă pentru copii

Ce înseamnă spăunat?