De ce îți pierzi banii la păcănele?

Acest articol se adresează jucătorilor înrăiți (și dependenți) la slot (păcănele, mașinuțe, aparate), cât și celor apropiați lor (membrii ai familiei, rude, prieteni, vecini, colegi).

De ce îți pierzi banii la păcănele?
 Iei salariul (sursă de venit) și pierzi aproape toți banii la aparate. Adevărat, câteodată mai și câștigi, foarte rar, și când tragi linie, pe termen lung constați că ai pierdut enorm de mulți bani.

Cel mai probabil ți se pare scump un telefon mobil nou, la fel și o pereche de încălțăminte de firmă, și nu cheltuiești bani pe lucruri scumpe. În schimb la aparate nu ai limită.

Și câteodată joci toți banii, ba mai faci și datorii, și încă mai vesezi la câștiguri din aparate. Și apoi următoarele zile nu ai bani nici de un covrig. Și îți vine să plângi, să îți dai palme singur. Și te gândești la cât de prost ești, că ai avut bani și ți-ai bătut joc de ei, iar acum, în momentul ăsta de luciditate, înțelegi cât de rău este fără bani.

Încearcă să nu mai uiți niciodată acest sentiment. Și când îți încasezi următorul salariu nu îți mai bate joc de bani! Mai bine oferă de pomană unui cerșetor o parte din bani. Și vei fi mult mai câștigat.
Mai mult chiar! Gândește-te la familia ta și cei apropiați ție. Nu doar faptul că la un moment dat nu vor mai avea curaj să te împrumute cu bani, dar se vor și depărta de tine.
Gândește-te: păcănelele îți vor distruge viața și relațiile cu cei din jur!!!

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Gumă coaie de cămilă pentru copii

Ce înseamnă spăunat?