Șpaga în terase și restaurante

Cel mai probabil dintotdeauna când mănânci la restaurant sau terasă lași bacșiș chelnerului.

În Spania bacșișul se lasă direct pe bonul fiscal, fiind impozitat.
Bacșișul este în medie 10% din consumație. Acești bani se împart așa frumos între chelneri.

Dilema șpăgii în terase și restaurante


Nu am auzit în viața mea pe nimeni și nici nu cred că voi auzi vreodată, ca vreun client al unei terase sau restaurant să zică:
"Vai ce curat este în acest local! Hai să îi dau bacșiș femeii de serviciu!"
Nu! acest lucru nu se întâmplă.
Viața este nedreaptă, ironică de multe ori. Iar în cazul de față dacă femeia de servici nu face curățenie cum trebuie, și în local este mizerie, nimeni nu va lăsa și șpagă chelnerului.

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Ce înseamnă spăunat?

Gumă coaie de cămilă pentru copii