De ce nu putem fi vizitați de extratereștri?

Se presupune că există peste 200 de mii galaxii în Univers. Este o teorie. Ca și Teoria Big-Bang, Teoria Gravitației, Teoria Evoluției, etc.

Și se presupune, chiar logica bunului simț ne îndeamnă să luăm în considerare alte ființe inteligente în vastitatea Universului. Căci la 200.000 galaxii vom avea pe minim, adică undeva la peste 100 de miliarde de miliarde de planete. Și chiar dacă una din 200.000 este locuită tot rămân milioane de planete locuite. - asta dacă teoria savanților NASA este bună...

Cum noi, conform NASA nu putem părăsi orbita joasă a Pământului, e clar că extratereștrii sunt cei care ne vor vizita pe noi, nu noi pe ei.
Doar că cele mai multe plante locuite, deși sunt locuite de ființe inteligente, nu au tehnologia necesară explorării spațiului cosmic. Doar 3 ființe extraterestre, de pe trei plante diferite pot zbura în afara orbitei joase a planetei lor.

Mai mult chiar, pentru că acest planete sunt la câteva mii de ani lumină una de alta, dar la câteva miliarde de ani lumină de Pământ, nici ei nu pot vizita planeta noastră.
Și asta pentru că chiar dacă ar pleca acum de acolo (de pe planeta lor), și vor călători cu viteza luminii (exact precum în filmele SF) le-ar trebui miliarde de ani să ajungă la noi.

Așa că fiți pe pace! Extratereștrii nu vin. Iar dacă în viitor vom auzi pe CNN că am fost vizitați de Alien, e clar: sunt MANMADE, adică făcuți în laborator.

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Gumă coaie de cămilă pentru copii

Ce înseamnă spăunat?