Covrigei de Buzău
Covrigii sunt unul dintre produsele alimentare foarte răspândit.
În diverse forme și compoziții covrigi pot ține loc de mic dejun, sau în timpul zilei de o mica gustare.
Există covrigării specializate în prepararea și comercializarea de covrigi.
Dar de asemenea există și covrigi făcuți în fabrică pentru comercializarea pe scară largă.
Atât de populari erau pe vremuri covrigii încât atunci când lumea provincială vorbea despre București spuneau că "sunt câinii cu covrigi în coadă".
Cine nu mănâncă covrigi?
Bogătașii.
Da, oamenii aia putred de bogați și simandicoși. Pentru că zic ei că: "nu se cade să se amestece icrele negre cu covrigul".
Și le dau dreptate. Niciodată nu aș irosi un covrig....
Alte articole:
- M-am apucat de cerșit
- Generațiile viitoare vor fi dependente complect de smartphone
- Cartofi și ceapă pentru provizii de iarnă
- Se scumpește aurul
- Cea mai bună și la îndemâna mâncare: Pizza
- Nokia 225 4G - speram la smartphone cu butoane
- Mi-am luat concediu deși lucrez de acasă
- Marginile infinitului
- Vreau zăpadă să moară de ciudă ăia din Caraibe
- Cum mănânc eu de obicei
Comentarii