Cum trăiau oamenii în era dinozaurilor?

Mulți se întreabă dacă oamenii existau în era dinozaurilor? Răspunsul este da. Da trăiau oameni dar cu greu.
Era greu pentru că nu prea se găsea de mâncare, și acolo unde era mâncare era și îngrămădeală mare, și predomina legea celui puternic.
Nici informațiile nu circulau prea bine, de multe ori știrea că dinozaurii atacă ajungea după ce dinozaurii atacau. La fel și cu educația, deși se descopereau zilnic lucruri noi, nu avea cine să le patenteze, și astfel deveneau pierdute pentru eternitate.
Dar cel mai prost capitolul era medicina. Vracii, medicii vremii, aveau și cunoșteau leacuri pentru aproape orice boală. Doar că ambulanțele circulau tare greu din lipsa asfaltului. Și astfel mureau pacienții, mureau pe capete.

Și poate pentru noi astăzi pare crud și inuman, dar pentru civilizația de atunci era ceva normal să arunce în calea dinozaurilor cadavrele celor decedați. Era un fel de sacrificiu. Desigur în întreaga istorie a omenirii totul a fost cosmetizat sub forma religiei.

Citește și:
Dinozaurii nu au dispărut, ei.....

Adevărul este că ritualul prin care cadavrele erau oferite jertfă dinozaurilor era mai mult științifică decât religioasă, pentru că folosind leandru ținea mai mult timp cadavrul cald, iar dinozaurii fiind mulțumiți de prada ușoară nu mai atacau cetățenii din cetate.
Nici transportul în comun nu funcționa, și asta pentru că nu fusese încă inventat. Transportul în comun a fost invitat abia târziu după ce mai bine de 90% din dinozauri și brontozauri au dispărut miracolul. Unii susțineau că mare preot al religiei de atunci, un fel de papa acum, ar fi făcut o magie ceva, și dinozaurii au dispărut.
Din păcate nu există scrieri ale lumii antice, și asta pentru că nu era la modă scrisul și cititul, comunicarea se efectua prin viu grai.
Cer este că oamenii au trăit și s-au descurcat binișor în era dinozaurilor, deși nu aveau electricitate, internet sau petrol.
Singurul capitol la care excelau oamenii din acea perioadă era îmbrăcămintea, aveau blugi, pălării, tricouri, ochelari de soare... și pariurile sportive, desigur.

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Gumă coaie de cămilă pentru copii

Ce înseamnă spăunat?