Ce politicieni buni a avut România?

Ce oameni politici inteligenți a avut România de la Revoluție încoace?


Din câți politicieni s-au perindat prin politica românească în ultimii 30 de ani, putem alege doar câțiva care într-adevăr au fost și deștepți.
Voi nominaliza doar trei care s-au făcut remarcați ca având Inteligență și prestanță.

  • Adrian Năstase
  • Călin Popescu Tăriceanu
  • Corneliu Vadim Tudor

Să analizăm politicienii


Adrian Năstase poate cel mai inteligent și diplomat om politic român.  Ar fi putut candida și câștiga detașat locul întâi la concursul cel mai bun om politic român. Din păcate pe timpul lui s-a furat în România ca în codru, iar el s-a mânjit de corupție.

Călin Popescu Tăriceanu. Un politician care are o prestanță, care dă bine la televizor, și care te duce cu gândul la un lider. Din păcate îmbârligăturile politice l-au scos din scena politică la momentul crucial, între timp flacăra s-a stins.

Corneliu Vadim Tudor - cel mai deștept politician român al tuturor timpurilor. Vadim Tudor a fost o adevărată enciclopedie, un om extrem de inteligent, foarte școlit. Din păcate latura extremistă pe care și-a bazat cariera politică nu l-ar fi putut propulsa mai mult în politică.

Alții

Cu siguranță că și alții politicieni și persoane publice pot fi talentați, deștepți, etc - doar că nu s-au făcut remarcați ca cei trei menționați mai sus.

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Gumă coaie de cămilă pentru copii

Ce înseamnă spăunat?