Omul preistoric și distracțiile

Acesta este articolul cu numărul 1000 pe acest blog. -  Lumea Scenă de Parodie - merită deci să vorbim despre începuturi, începuturile civilizației, și chiar puțin înainte de civilizație


Omul preistoric cel care a făcut istorie cu profesoara bunica, habar nu avea ce mișto va arăta lumea la finele lui 2019.

El săracul om preistoric habar nu avea de Netflix, de fotbal, de păcănele, de cluburi, de Mall-uri, etc. El muncea câteva ore pe zi să își facă acolo în bârlog niște provizii pentru iarnă, și să gătească o ciorbă pentru ziua în curs - habar nu avea el de șaorma.

Omul preistoric habar nu avea de poliție, politică, corupție - nici măcar nu își putea imagina el ce sunt astea - atât de limitată îi era mintea.

Distracții pentru omul preistoric? Acest cuvânt nu era în vocabularul lui.
Nu știa ce înseamnă Facebook, Instagram, Twitter, blog, site, etc. Așa cum nu știa că poate călători rapid cu un autovehicul, metroul, trenul sau avionul.

Viața omului preistoric era banală și plictisitoare. Cam ca a călugărilor din munți. Cu toate că unii călugări nu au rezistat ispitei și și-au făcut cont pe Facebook.

Tentațiile omului preistoric


Desigur că ispite a avut și omul preistoric. Normal că la un moment dat în viața lui i s-a părut că femeia vecinului este mai frumoasă fără machiaj. Aceeași problemă a avut însă și consoarta lui: ea avea câteodată impresia că vecinul este mai sexy, mai ales când după o dușcă venea de la pădure cu brațul de lemne - și avea brațul musculos!
Concluzii finale
Dar așa în simplitatea lui, omul preistoric deși sărac lipit pământului în termeni moderni de comparație, în decursul vieții lui, a pus mereu pe masă pâine pentru sandwich la micul dejun. Și asta pentru toți membrii familiei sale: el, soția lui, și cei 19 copii. - căci din copiii aia ne tragem și noi ăștia civilizații din 2019.

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Gumă coaie de cămilă pentru copii

Ce înseamnă spăunat?