În Imperiul antic Roman se făceau dușuri cu apă caldă

Dacă în vechiul Imperiu Roman oamenii aveau condiții de igienă reprezentate de dușurile cu apă caldă, în Noul Imperiu Roman există oameni care se spală o dată pe lună.



Fără drept de apel România face parte din Noul Imperiu Roman aka Uniunea Europeană. Dar acest lucru nu înseamnă că toți cetățenii imperiului își permit să trăiască decent ... și curat.

În unele zone ale țării, în special zone rurale sărace, noțiunea de duș poate însemna ploaie de vară - iarna nu funcționează.
Probabil datorită sărăciei și educației, pentru unii, și nu puțini, locuitori ai Imperiului igiena corporală nu este ceva important.

Campanii mediatice necesare

Cu siguranță că așa cum sunt campanii mediatice pentru consumul zilnic de apă, campanii pentru mișcare, pentru a nu se abuza de consumul de zahăr, sare și grăsimi, etc - cu siguranță că o campanie susținută și sub patronajul Casei Albe a României (Palatul Parlamentului) pentru a încuraja populația să se spele mai des. Iar acolo unde este sărăcie multă să se creeze ca în vechime dușuri publice.

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Ce înseamnă spăunat?

Gumă coaie de cămilă pentru copii