La ce folosește lopata?

Pe vremuri oamenii foloseau lopata la muncile fizice, săpat, nivelat terenul, făcut beton manual sau mortar, la întinsul îngrășământului (bălegar) pe camp, etc.

Astăzi puțini oameni mai folosesc lopata. Pentru munci există utilaje astfel că nimeni nu mai muncește cu lopata.

La ce folosesc oamenii lopata?


Doar oameni bogați au lopată în casă.
Lopata este folosită la întorsul banilor.
Să explicăm:
Există mulți oameni super bogați dar care nu au încredere în sistemul bancar. Ei țin banii în casă și pentru că sunt prea multe bancnote, nu stă să le numere. Ei folosesc lopata și cu lopata pun banii într-un cufăr așezat pe cantar.
Oamenii bogați cântăresc banii, nu îi numără.
Dar pentru că prea multe bancnote una peste alta pot mucegăi, bogății au angajați care cu lopata să întoarcă zilnic banii.

De ce cumpără lumea lopeți?



Nu toți oamenii își permit să fie super bogați, unii nu pot alții nu știu cum. Cert este că mulți își cumpără lopată și o ține în living să vadă oaspeții că au mulți bani (de îi întorc cu lopata).
Asta pentru că prima impresie contează.

Banii cu lopata, dar zgârcenie maximă


În religia oamenilor bogați este interzis să ajuți pe amărâți cu bani.
De aceea deși lopata (simbolul bogăției) stă la vedere în living, când vine cineva în vizită gazda începe a se scuza din primele vorbe, cum că nu are nimic pregătit că stă prost cu banii. Asta pentru a tăia elenul vreunui sărăntoc venit la milogeală, indiferent că este frate, soră, verișoară, etc.

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Gumă coaie de cămilă pentru copii

Ce înseamnă spăunat?