Democrația înseamnă iluzia libertății și prosperității

De câteva decenii bune ni se tot bate țignalul cu democrație în sus, democrație în jos, fără ca cineva să vină și să ne explice exact ce înseamnă această democrație.

E bine un număr mic de oameni și-au pus această întrebare, și iată în acest articol vă vom prezenta adevărul referitor la democrație.

Democrația se vrea un sistem politic în care poporul decide cine îl va conduce. Un fel de poporul este suveran,  - parcă și comunismul promitea aceeași chestie.

În fine, trecând peste asta, problema cu democrația constă în faptul că toți oamenii votează. Și deși pare frumos pentru că avem drepturile omului și bla, bla, bla, cei mai mulți oameni sunt ignoranți, proști și needucați.
Iar masa aceasta de oameni este cea mai ușor de manipulat.

Astfel când se fac alegeri libere, cetățeanul are libertatea să își aleagă liderii, doar că, câteodată nu ai ce să alegi, iar de cele mai multe ori va câștiga candidatul sau Partidul care a știut să manipuleze masele uriașe de oameni prin promisiuni deșarte.

În felul acesta la conducerea națiunii vor ajunge niște hoți și excroci, pentru că cei mai mulți oameni habar nu au cu cine votează și de ce.

Alte articole:

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Gumă coaie de cămilă pentru copii

Ce înseamnă spăunat?