Primul inginer român în spațiu

Articol publicat în categoria Cosmos (spațiu)
Încă de mic copil Alexandru Adrian Aurel (AAA), inginer În ingineria cosmică, a visat să ajungă în spațiu.

Copilăria lui a făcut-o în mijlocul câmpiei Bărăgan, iar serile de vară le petrecea sub cerul liber admirând bolta cerească.
Mai târziu la școală a învățat că cerul nu este un tavan cu luminițe mișcătoare ci dincolo de cer începe un Univers infinit. Și atunci a început să viseze la călătorii în cosmos.

Inginer pentru cosmos.
AAA a început să învețe totul despre spațiul cosmic, despre călătoria pe Lună, etc. Și când barosanii de la NASA au aranjat un concurs pentru postul de inginer cosmic românul a câștigat detașat la puncte.

Călătoria în spațiu și extratereștrii
AAA a plecat la bordul navei Apolo 33 pe data de 09.09.2019 și a ajuns pe Lună exact după 33 de ore.
666 de milimetri au fost raza urmei lăsate de piciorul stâng al navetei în nisipul nisipos de pe Lună. (cine știe simbolistica numerelor înțelege).
Unii au considerat că cifrele menționate sunt fabricate pentru că seamănă prea mult cu cifrele folosite de anumite organizații ezoterice.

AAA a întâlnit și extratereștrii. Și a fost singurul pământean primit în audiență la baza extratereștrilor.
AAA a fost informat că urmează o invazie extraterestră fără precedent. Și asta pentru că Pământenii au furat idea internetului de la o rasă de extratereștri cazată în Antarctica.

Medicii au pus pe seama alcoolului toate aceste fantezii. Se pare că AAA a căzut în patima alcoolului după ce visul său de a zbura în spațiu a fost distrus de dovezile covârșitoare ce planează asupra faptului că nimeni nu a zburat în spațiu decât în filme.

Alte articole:

Comentarii

Recent post

Postări populare de pe acest blog

Lista tuturor animalelor din lume

Gumă coaie de cămilă pentru copii

Ce înseamnă spăunat?